HTML

Friss topikok

Linkblog

San Diego

2008.10.06. 12:37 Bakó Zsolt

San Diego az út első állomása. Erre a helyre nem igazán lehetne ráeröltetni a nyüzsgő start-up központ címkét. A körülményekhez képest nekem egyáltalán az is csoda, hogy itt van aki dolgozik. Aki folyamatos napsütés, átlag 25 fok, óceán, pálmafák és bárok mellet America's finest városában nő fel, aligha hiszem, hogy meg szeretné változtatni a világot. Jó ez így, meg is értem.

Ennek ellenére azért itt is találni 12 internet&technology meet-up-ot, co-working irodát, startup blogot, pitch competition-t, és helyi kockázati tőkéseket. “A start-up közösség alakulóban van” mondja Arnold.

Kezdésnek pont ideális. Ilyennek képzelem egyébként Budapestet is 1 év múlva. Nem hiszem, hogy túlzottan optimista elképzelés lenne, mert ez hozzáálás kérdése, és 90 százalékban az önszerveződésről szól, amire azért otthon is van példa. Folytatni kell!

A héten tehát San Diego van terítéken.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest sandiego

A bejegyzés trackback címe:

https://startupping.blog.hu/api/trackback/id/tr54699200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása