HTML

Friss topikok

Linkblog

Meeting

2008.10.07. 10:25 Bakó Zsolt

Arnold a mai napra összehozott egy meetinget Juan-nal, egy amerikai-argentin back-end development cég vezetőjével és Chuck-kal a digital-telepathy CEO-jával, aki éppen akkor érkezett vissza San Francisco-ból egy tálca 'banana bread' társaságában, amikor Danival odaértünk.

Az iroda most leginkább egy méhkashoz hasonlított, mert a teljes dt csapaton kívül volt bent két ideiglenes co-worker, Chuck irodájában Bill tárgyalt éppen két ügyféllel, ott voltunk mi ketten, és ugye még Juan is. That's co-working! - mondta Chuck vigyorogva.

Így öten ültünk be a dt tárgyalójába. Részleteket majd később írok, de elég jól sikerült a meeting. Ismét éreztem, hogy jó helyen vagyunk. Juan-nak a fejlesztői tudásán túl hatalmas tapasztalata van azzal kapcsolatban, hogy külföldi állampolgárként milyen körülmények között kell amerikai és nemzetközi cégeket menedzselni - biztos vagyok benne, hogy rengeteget fogunk tőle tanulni ilyen téren. Chuck-kal is rögtön sikerült megtalálni a közös hangot, és amikor mondtuk, hogy hamarosan San Francisco-ba megyünk, felajánlotta, hogy szóljunk, hogy kikkel akarunk találkozni SF-ban, és összehoz minket velük.

Pénteken ülünk össze így újra, és projekt szinten is valószínű, hogy mindkét céggel sikerül hamarosan együtt dolgoznunk.

Úgy tűnik még annál is gyorsabban alakulnak a dolgok, mint ahogy eddig gondoltam.

 

Szólj hozzá!

Címkék: meeting sandiego coworking dt santex

A bejegyzés trackback címe:

https://startupping.blog.hu/api/trackback/id/tr13700800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása